E fa'afefea ona fa'aleleia atili e le silicone defoamer le lelei o togafitiga ole suavai leaga?

I totonu o le tane ea, ona o le ea o loʻo faʻafefe mai totonu o le tane faʻafefe, ma o meaola ninii i totonu o le sludge faʻagaoioia o le a faʻatupuina le kesi i le faagasologa o le pala o mea faʻalaʻau, o lea o le a maua ai le tele o foam i totonu ma luga o le. luga ole suavai leaga ile tane ea.O nei foam o le a faʻaauau pea ona faʻaputu i luga ma i ai se aafiaga ogaoga i le faagasologa atoa o togafitiga vai.Silicone defoamerua faamaonia e avea ma mea sili ona lelei i lenei faagasologa.

O le vai o le puna o le ola

O le mauaina o vai mama ma mama i aso uma o se manaoga mo i tatou taitoatasi.Ua leva ona siisii ​​pea lo tatou mana'omia mo le suavai.O le tele o oloa tatou te gaosia, gaosia, faʻaaogaina ma lafoai, o le tele foi lea o le vai tatou te faʻaaogaina.

O la tatou matafaioi masani le faʻaitiitia o otaota o punaoa vai ma le faʻaleagaina o le vai, ma ia faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o le suavai otaota ma ausia le faʻaogaina o le vai mama o le itu lea oa tatou taumafaiga.

O otaota fa'apisinisi o lo'o i ai le maualuga o mea fa'aleaganu'u, u'amea mamafa, microorganisms pathogenic ma isi mea, o lea e mana'omia ai le tolu-vaega o le vai otaota, ma e tolu faiga o togafitiga fa'aletino, vaila'au ma togafitiga fa'aola e masani ona fa'aaogaina.

https://www.cleanwat.com/news/how-can-silicone-defoamer-improve-wastewater-treatment-efficiency/

O le faiga faavae e faapea:

I totonu o le tane ea, ona o le ea o loʻo faʻafefe mai totonu o le tane faʻafefe, ma o meaola ninii i totonu o le sludge faʻagaoioia o le a faʻatupuina le kesi i le faagasologa o le pala o mea faʻalaʻau, o lea o le a maua ai le tele o foam i totonu ma luga o le. luga ole suavai leaga ile tane ea.

O nei foam o le a faʻaauau pea ona faʻaputu i luga ma i ai se aafiaga ogaoga i le faagasologa atoa o togafitiga vai, e pei o:

https://www.cleanwat.com/news/how-can-silicone-defoamer-improve-wastewater-treatment-efficiency/

◆O le tele o le foam e faʻaitiitia ai le gafatia o le teuina o le vai o le tane ea ma faʻaitiitia ai le lelei

◆ Foam e afaina ai le lelei o le faʻaogaina o otaota e microorganisms i sludge faʻagaoioia

◆O le foam e ave i le isi gaioiga, lea e aʻafia ai le timu lona lua ma mafua ai le tafe, lea e mafua ai le faʻaleagaina atili.

◆O le mea lea, e tatau ona pulea ma faʻaumatia le foam i totonu o le vaʻa ea!

Silicone defoamerfa'amaonia e avea ma mea sili ona lelei i lenei faiga

◆High defoaming lelei o le silicone defoamer

◆O le inertness physiological o mea silicone o le a le mafua ai le leaga o microorganisms

◆ Faʻatusatusa i isi ituaiga o defoamer, silicone e maualalo le taumafaina o BOD ma COD, ma faaopooposilicone defoamere itiiti sona a'afiaga i le si'itia o le BOD ma le COD

◆O le lautele o le faʻaogaina o le silicone defoamer e maua ai le lelei tele o le faʻaleagaina ma le faʻaogaina o le faʻaogaina i siosiomaga eseese.

Tulaga lelei o mea e pulea ai le foam e aofia ai:

◆Tama-umi fa'atonutonu foam i la'asaga uma o le fa'amama vai;

◆Silicone Antifoam e mafai foʻi ona faʻaogaina le faʻaogaina o le foam maualuga maualuga i le tulaga o le laʻititi laʻititi;

◆Fesoasoani fale vai e faʻaleleia atili le faʻatuatuaina o le faagasologa;

◆ Faʻaalia le faʻasalalauga sili ona lelei i totonu o le vai, o le mea lea e faigofie tele ona faʻaogaina le faʻaogaina o le silicone faʻamaʻi;

◆E fetaui lelei mo le tele o faʻasalalauga faʻapisinisi ma le tele o tulaga taua o le pH;

◆E matua maualalo le manaʻomia o le okesene vailaʻau (COD), faʻalelei le siosiomaga;

◆O loʻo i ai le faʻamautu umi o le teuina.

I totonu o le faʻaaogaina o vai, o le Silicone Antifoam e talafeagai mo le foam e gaosia e mea eseese, ma e iai le tele o le pH ma le vevela, ma faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le foam umi.E mafai ona faʻateleina le fua faʻafefete, ma e mafai ona maua se aafiaga lelei o le foam i se fua maualalo, lea e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le faʻagasologa o le faʻaogaina o otaota.

https://www.cleanwat.com/news/how-can-silicone-defoamer-improve-wastewater-treatment-efficiency/

"O loʻo tumau pea i le"" maualuga maualuga, vave tuʻuina atu, tau faʻatauvaʻa "", ua matou faʻavaeina le galulue faʻatasi ma tagata faʻatau mai i fafo ma totonu o le atunuʻu ma maua ni faʻamatalaga tele a tagata fou ma tuai mo le Top Grade China Papermaking Spreading Coating Defoamer , O lo matou faʻamoemoe o le ""fuga fou fou, Passing Value"", i totonu o le taimi umi, matou te valaʻauina oe ma le faamaoni e faʻateleina faʻatasi ma i matou ma faʻatupuina se taimi umi faʻatasi!

Tulaga Maualuga Saina Suavai mama PepaSilicone Defoamer, Su'esu'e Defoaming Pepa, Pepa, Fa'aopoopo: 30% Silicone Chemical Silicon/Organic Pulp;12.5% ​​Silicone Faʻaaogaina i Suavai Faʻataʻitaʻi, Lomitusi ie, paʻu, faiga faʻapipiʻi vaitusi, mo le foam e gaosia pe a lolomi mamanu mamanu i ie, Matou te naunau e galulue faʻatasi ma kamupani mai fafo e popole tele i le tulaga moni, tuʻuina atu, malosi malosi ma lelei. auaunaga.E mafai ona matou tuʻuina atu le tau sili ona faʻatauvaʻa ma le maualuga, aua ua matou sili atu le MORE Specialist.E fa'afeiloa'ia oe e asiasi i la matou kamupani i so'o se taimi.

Sii mai le BJX.


Taimi meli: Me-21-2022