Fonotaga su'esu'e i luga ole fugala'au vali

Talu ai nei, na matou faʻatulagaina ai se fonotaga fefaʻasoaaʻi aʻoaʻoga, lea na matou suʻesuʻeina faʻasolosolo ai le vali fog flocculant ma isi oloa.O tagata faatau uma i luga o le vaaiga sa faalogologo ma le totoa ma tusia ni faamaumauga, ma faapea mai ua tele mea na latou maua.

Sei ou tuuina atu ia te oe se folasaga puupuu i oloa vai mama——Coagulant mo le puao vali e aofia ai le sooupu A & B. O le Agent A o se tasi o ituaiga o vailaʻau faʻapitoa e faʻaaogaina mo le aveeseina o le viscosity o vali. O le tuufaatasiga autu o le A o le polymer organic.Pe a faʻaopoopoina i totonu o le vai faʻafefeteina o le pusa paʻu, e mafai ona aveese le viscosity o totoe o vali, aveese le uamea mamafa i totonu o le vai, tausia le gaioiga faʻaola o le toe faʻaleleia o le vai, aveese le COD, ma faʻaitiitia le tau o vai otaota.Agent B o se tasi ituaiga o super polymer, e faʻaaogaina e faʻafefe ai le toega, fai le toega i le faʻamalolo mo le faigofie ona togafitia.
E fa'aaogaina mo le vali vai otaota.O le auala o le faʻaaogaina e faʻapea, Ina ia faia se faʻatinoga sili atu, faʻamolemole sui le vai i le recirculation system.Fetuuna'i le vai PH i le 8-10 e ala i le fa'aogaina o le vai.Ia mautinoa o le vai recirculation system tau PH tausia 7-8 ina ua uma ona faaopoopo coagulant o le fog vali. Faaopoopo le sui A i le pamu o le pusa faapasi a'o le'i pisia galuega.A mae'a le aso e tasi o le galuega fa'asu'u, fa'aopoopo le Agent B i le nofoaga e fa'asao ai, ona fa'asaoina lea o le vai o totoe o le vali.O le vali vali i le toe faʻaleleia o le vai e oʻo atu i le 20-25 KG, o le voluma o le A & B e tatau ona 2-3KGs taʻitasi. (e faʻatatau i faʻamatalaga, e manaʻomia ona fetuunai e tusa ai ma tulaga faʻapitoa) Pe a faʻaopoopo i le faʻaogaina o le vai, e mafai. ia fa'afoeina ile fa'agaioiga lima po'o le fuaina o pamu.(o le faʻaopoopoina o le voluma e tatau ona 10 ~ 15% i le tele o le vali faʻafefe)

Matou te faʻafeiloaʻi tagata faʻatau fou ma tuai mai soʻo se ituaiga olaga e faʻafesoʻotaʻi ma i matou mo fegalegaleaiga atinaʻe umi ma iʻuga lelei!

Fonotaga su'esu'e i luga ole fugala'au vali


Taimi meli: Iul-02-2021